Cautare

29247 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare judetul covasna comuna belin" (4.08 secunde)
Desi, timp de o saptamana, presedintele si-a stabilit cartierul general in Covasna, de acolo plecand dimineata in actiuni oficiale si tot acolo intorcandu-se seara, nu toata lumea se declara la fel de multumita.
Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat ieri ca reprezentantii comunitatii romanesti din cele doua judete sunt in contact permanent cu Presedintia pentru a vedea cand pot fi primiti de Basescu.
Presedintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, considera ca recenta vizita a ministrului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Vasile Blaga (PD-L), in judetul Sfantu Gheorghe a fost realizata in ideea unor viitoare relatii PD-L - UDMR.
Fostul presedinte al PNL Covasna, Florin Polhac, a devenit incepand de vineri membru al organizatiei locale a PSD Covasna.
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
Presedintele Traian Basescu se pregatea ieri sa se intoarca din nou in Covasna, unde a petrecut sfarsitul saptamanii trecute, alaturi de sotia sa. ... Luni, Traian Basescu a plecat din Covasna pentru a participa, la ceremoniile de comemorare de la Marasesti, iar seara a revenit.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
UDMR Covasna considera ca se face "prea mare galagie" in jurul unui panou publicitar, respectiv panoul cu inscriptia "Tinutul Secuiesc".
Democratii din Covasna cer si ei eliminarea UDMR din Guvern, dupe ce liderii PRM exprimasera o pozitie similara in urma cu doua zile. Presedintele PD Covasna, Gheorghe Baciu, a declarat miercuri ca toate declaratiile liderilor UDMR privind autonomia teritoriala sunt anticonstitutionale si ca formatiunea trebuie scoasa de la guvernare.
- Mugurelul - Comuna Al. Odobescu - Roseti - Comuna Roseti - Unirea - Comuna Unirea - Giurca - Comuna Valcelele - Spicul - Comuna Dorobantu - Brauletul Dunarii - Comuna Gradistea ora 21:45 - 23:00 - Program oferit deansambluri folclorice straine:
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Adrian Vlad Casunean, liderul PSD Covasna, a declarat ieri ca sustine punctul de vedere al organizatiilor judetene PNL si PD, care au anuntat ca, in cazul in care Guvernul va numi prefect maghiar in judet, va da in judecata statul roman pentru incalcarea drepturilor omului.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a declarat ieri ca numarul secretarilor de stat din ministere a fost limitat la cel mult cinci astfel de posturi, iar persoanele restructurate urmeaza sa paraseasca functiile dupa ce premierul Tariceanu va semna deciziile aferente.
Presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural din Romania (ANTREC), Daragus Attila, a declarat ca la nivel national aproximativ 90% din locurile de cazare din pensiunile agroturistice sunt ocupate sau rezervate pe perioada de vara.
Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri dupa-amiaza, in orasul Covasna, la vila de protocol din statiune. ... Desigur, politicienii, s-au grabit sa ne bage in cap ideea ca prezenta sefului statului in Covasna, in contextual accenturii unor pozitii pro sau anti autonomie, ar avea un rost anume.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
Presedintele organizatiei judetene a PNL Covasna, Adrian Zaheu, a declarat ca nu a discutat de peste trei luni cu conducerea PD Covasna si nici nu intentioneaza dezghetarea relatiilor dintre cele doua formatiuni.
Panoul amplasat marti la granita judetelor Covasna si Brasov, panou ce marca asa-zisul "Tinut Secuiesc- Szekelyfold", a fost inlaturat marti seara, tarziu in noapte, la doar cateva ore dupa ce fusese montat.
Liderul Organizatiei de Tineret a PD-L Covasna, Dan Suciu, considera ca toti candidatii la alegerile parlamentare ar fi trebuit sa fie supusi unui control psihiatric, pentru ca un Parlament trebuie sa fie compus din oameni sanatosi din toate punctele de vedere.
SAPTAMÂNA ADOLESCENTILOR, a reusit, prin intermediul retelelor de socializare, sa adune, poate, cei mai misto poeti.
google-analytics.com